Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hotel Zalakaros képes leírás - Wellnesshotel.tlap.hu
részletek »

Hotel Zalakaros - Wellnesshotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: wellnesshotel.tlap.hu » Hotel Zalakaros
Keresés
Találatok száma - 6 db
Apartman, hotel, szálloda, panzió - Zalakaros szállás

Apartman, hotel, szálloda, panzió - Zalakaros szállás

Szeretné kipihenni a munka fáradalmait? Lazítana egyet? Akkor Önnek Zalakarosra van szüksége! Wellness szállodák és hotelek mellett panziók is várva várják az üdülni vágyókat Zalakaroson! Látogasson el weboldalunkra és válogasson kedvére a különböző szállások között! Legyen apartman, panzió vagy hotel, Nálunk mindent megtalál!

ART Hotel

ART Hotel

Az Art Hotel***+ hangulata nevéhez hűen tükrözi az egykori névadó művészetközelségét. A világos, tágas átriumos szállodahallba lépve a vendég merész színek, képek, grafikák, szobrok és trópusi növények színpompás kavalkádjával találkozik, melyet a modern kényelmes berendezések tesznek egésszé. A középkategóriás, családias hotel a zalakarosi Gránit gyógy- és élményfürdőtől mindössze 200méterre, zöldövezetben található. A 2008-ra megújult szálloda 46 kényelmes szobával fogadja vendégeit!

Hotel Forrás

Hotel Forrás

Zalakaros, karos, balaton, nyugat-dunántúl, dunántúl, zala-megye, belföld, gyógyszálló, szálloda, szállás, forrás, hotel, fürdő, gyógyfürdő, gyógyvíz, hévíz, termálvíz,strand, termálfürdő, élményfürdő, kúra, gyógykúra, fürdőkúra, üdülés, nyaralás, pihenés, vakáció, utazás, gyógyüdülés, gyógykezelés,rehabilitáció, rekreáció, kirándulás, hosszúhétvége, egészségmegőrzés, kikapcsolódás

MenDan Hotel

MenDan Hotel

A szálloda filozófiájának kulcsát szlogenünk adja: a mosoly négy csillaga. Célunk, hogy a legapróbb részletekig tökéleteset, minőségit, a vendégeik igényeit maximálisan kielégítő és pihenését messzemenőkig szolgáló kínálatot nyújtsunk. De ez nem elég, hiszen minden prémium szálloda erre törekszik.

Villa Natura

Villa Natura

?Szeretettel várjuk Önöket A 2007-ben átadott Villa NATURA*** hotelünkben, amely páratlan szépségű természeti környezetben épült. A több mint 10 hektáros terület, mint arra névválasztásunk is utal, maga a nagybetűs TERMÉSZET! Hatalmas zöld tér fákkal és patakkal, 1,8 hektáros gyönyörű tóval.11

Wellness Hotel AquaTherm

Wellness Hotel AquaTherm

Az AquaTherm Hotel***plus egy kis varázslatos wellness szálloda Zalakaroson, mely ideális családosoknak, nyugdíjasoknak, fiataloknak, romantikát keresőknek. A Wellness-Oázisban pezsgőfürdő frissíti, az aromaolajok és a szaunák jótékonyan varázsolják új emberré. A nyugodt és csendes környék, a kert a napozóágyakkal, a minigolf pályával, a kicsiknek játszótérrel nemcsak egy szép zöld színfolt, hanem a gondtalan pihenés, az aktív kikapcsolódás és felhőtlen öröm helyszíne is.

Tuti menü