Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport hotelek képes leírás - Wellnesshotel.tlap.hu
részletek »

Sport hotelek - Wellnesshotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: wellnesshotel.tlap.hu » Sport hotelek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Club Hotel Pegasus

Club Hotel Pegasus

Kecskemétt˜l 30 km-re fekv˜ Tisza-parti hotel az él˜ Tisza és a Holt-Tisza találkozásánál... Megközelíthet&tild e; Budapestr˜l az M5 autópályán Kecskemétig, onnan a 44-es f˜úton Békéscsaba irányában, a tiszaugi hidf˜nél tábla jelzi. Konyha jellege: nemzetközi Ételspecialitások: Pegasus-tál; Lávakövön sült halételek; Infarktus-tál. Wi-Fi! LÉGKONDÍCIONÁL ÁS VAN! Összes fér˜hely: télen: 150 f˜ - nyáron: 220 f˜ Kert/terasz: 70 ül˜hely (fedett) Rendezvénykapacitás - Ül˜hely: 150 f˜ , Állóhely: 250 f˜ Technikai felszereltség : Projector, video, tv, kihangosító, flipchart Elhelyezkedés: földszint - Mozgássérülteknek megközelíthet˜séggel! Nem dohányzó asztalok: 10 ül˜hely Nyitva tartás: 12.00 - 23.00 Id˜szak: január 1 - december 31 Napok: hétf˜ kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

Espa Bio & Art Hotel

Espa Bio & Art Hotel

Szállodánk első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében. Az Espa Bio &rt Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon. A térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája. A szálloda komplexum részét képezi egy 38 szobás 4 csillagos wellness és konferencia szálloda élménymedencével, szaunával, gőzkabinnal, infrakabinnal, masszázzsal, kozmetikával és fodrászattal. Helyet kapott továbbá 1 db mobil fallal kettéválasztható plenáris terem, 2 db szekcióterem, fitneszterem, 2 db squash pálya és 2 db bowling pálya is a szálloda épületében. A komplexum külső területén 12*16 m méretű medence, 4 db teniszpálya, 1 db kispályás füves futballpálya helyezkedik el.

Hotel Makártanya Sport & Wellness

Hotel Makártanya Sport & Wellness

Hotel Pécs Makártanya, kedvezményes szállás, étterem, esküvő, konferencia, sport és wellness pécsi szabadidőcentruma. Pécsi 27 szobás szálloda, Pécs belváros és az egyetem közelében. Pihenés Pécsett! kikapcsolódás Pécs. Hotels in Pecs. Hungary. Hotel Pécs Ungarn

Hotel Szeged - tiszasporthotel.hu

Hotel Szeged - tiszasporthotel.hu

A Tisza Sport Hotel - a legzöldebb szálloda Szegeden - csendes kertvárosi környezetben található, 200 méterre a Napfényfürdő Aquapolistól. Ideális Tisza parti kikapcsolódás, távol a város zajától, mégis közel a belvároshoz, ahol hangulatos teraszok, csodálatos cukrászdák, tisza parti halászcsárdák és a város egyéb nevezetességei: Fogadalmi Templom, Dóm tér a Szegedi Szabadtéri Játékokkal, Móra Ferenc Múzeum, Széchényi tér a Sóhajok hídjával, stb. várják a Szegedre látogatókat. Mindez 500 méterre a szállodától.

Hotel Szeleta

Hotel Szeleta

Hotelünk a Bükki Nemzeti Park területén, Lillafüred közelében, Miskolc-Alsóhámorban található. A szállodát körbe öleli a Szinva patak halk csobogása, a Bükk friss levegője és az erdő. Ingyenes parkolóval és pihenőkerttel rendelkezünk, ahol játszótér várja a gyermekeket. Üdülési Csekk mellet már Széchenyi Pihenő Kártyát is elfogadunk!

Tuti menü