Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Viziparkok, élményfürdők képes leírás - Wellnesshotel.tlap.hu
részletek »

Viziparkok, élményfürdők - Wellnesshotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: wellnesshotel.tlap.hu » Viziparkok, élményfürdők
Keresés
Találatok száma - 9 db
Aquaréna

Aquaréna

Aquaréna az igazi aquapark, Mogyoród! Az Aquaréna nemcsak Magyarországon, de Közép-Európában is egyedülálló! Ha szereted a vízi kalandokat, győződj meg róla személyesen! Várunk Mogyoródon, a Hungaroring mellett fekvő 11 és fél hektáros területen. Élményparkunkban 26 db, összesen másfél kilométernyi csúszdapálya kanyarog föld fölött és föld alatt. A kilenc medence között élménymedence, jacuzzi, háromszintes ugrómedence, valamint a lassan hömpölygő Lusta folyó vár Rád. Ám a vízi kalandok mellett szárazföldi örömöket is tartogatunk Számodra. Ha a barátaiddal jössz és sportolni lenne kedvetek, röplabda-, foci- és a tollaslabda pályáinkon kiélhetitek mozgásszenvedélyeteket. Valami másra vágysz? Szórakoztatásodról munkatársaink interaktív játékokkal gondoskodnak. Megéheztél? A Pizzarénában és éttermeinkben ehetsz-ihatsz kedvedre. Gyere el egyszer, és rájössz, hogy miért kell hozzánk újra és újra visszatérni!

Csúszdapark

Csúszdapark

Szolgáltatások Minden évben fürdőnkben folyamatosan sport, wellness, rekreációs és egyéb programok várják a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Tradícionálisan, minden évben megrendezésre kerül a gyermeknap, a streetball bajnokság, wellness és egészség hétvége, az élményfürdő szépe választás, a strandvízilabda bajnokság. Részletes programjainkat weblapunkon és programfüzetünkben is megtalálhatja, illetve elérhetőségeinken is tájékozódhat.

Erzsébet, fürdő

Erzsébet, fürdő

erzsébet, fürdő, strand, gyógyfürdő, pihenés, gyógy, rekreáció, úszás, medence

Gyógyfürdő, Wellness

Gyógyfürdő, Wellness

Gyógyfürdő, Wellness, Apartman, Kemping és Aqua Centrum aquapark Cegléden Gyógyüdülés most hatalmas kedvezménnyel! Ha Önnek orvosa mozgásszervi panaszai miatt komplex fürdőgyógyászati ellátást ajánl, akkor vegye igénybe a Balneo Plusz Csomagunkat, mellyel két hétig élvezheti fürdőnk szolgáltatásait és a reumatológus szakorvos által előírt kezeléseket!

Pápai Várkertfürdő

Pápai Várkertfürdő

A Várkertfürdő különböző Wellness és Fitness szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit: - szauna - szolárium - masszázs - étterem - gyógyászat - vízi gyógytorna - szépségszalon - edzőterem Látogasson el hozzánk és töltsön el nálunk élményekben gazdag napokat

Strand - Rukkel-tó

Strand - Rukkel-tó

Strand - Rukkel-tó - Csúszdapark - Vizipark Budapest Közelében

Szeleste Gyógyfürdő

Szeleste Gyógyfürdő

A szelestei Gy´gyf¨rd˜ben k¨zel 30.000 m2 ter¨leten, 1.000 m2 v´zfel¨lettel v´rjuk kedves vend´geinket. Gy´gyf¨rd˜nk Eur´pa egyik legjobb min˜s´gˆ gy´gyv´z´vel rendelkezik, mely 1.260 m m´lys´gb˜l t¨r fel.

Zalakarosi gyógyfürdő

Zalakarosi gyógyfürdő

A zalakarosi gyógyfürdő és élményfürdő egyaránt várja a fiatalokat, időseket, családokat. Zalakaros a generációk találkozóhelye: fedett fürdő, gyógyfürdő, élményfürdő, termálstrand.

Tuti menü